تست ضد انعقاد لوپوسی
اطلاعات تکمیلی درباره آزمایش ضد انعقاد لوپوسی:
ضد انعقاد لوپوس (LA) عضوی از خانواده آنتی بادی های اختصاصی فسفولیپید می باشد. جنس این آنتی بادیها IgG، IgM و یا مخلوطی از این دو می باشد .حضور این آنتی بادی ها در افراد مستعد به خونریزی (hemorrhagic diathesis) همراه نیست، بلکه به حوادث ترومبوتیک مربوط شده اند. علاوه بر این در ترومبوز با سایر عوارض بالینی، حضور LA دیده شده است. این موارد شامل سکته مغزی، اندوکاردیت ترومبوتیک غیر باکتریایی، reticularis livedoو انواع عوارض زایمانی مانند مرگ داخل رحمی جنین، سقط مکرر، اختلال رشد جنین، پره اکلامپسی زودرس، تهوع و داءالرقص.
علت انجام تست ضد انعقاد لوپوسی:
جهت تشخیص زمان ترومبوپلاستین ناکامل فعال شده (APTT) و بررسی انعقاد
روش آزمایشگاهی ضد انعقاد لوپوسی:
Photo-Optical Clot Detection
A prolonged PTT is investigated to determine the presence of a Lupus Anticoagulant
ضد انعقاد لوپوسی_Lupus Anti Coagulant:
ضد انعقادهای لوپوس (LA) اتوآنتی بادی هایی هستند که توسط سیستم ایمنی تولید می شوند و به اشتباه به برخی از اجزای سلول های بدن حمله می کنند. آنها به طور خاص فسفولیپیدها و همچنین پروتئین های مرتبط با فسفولیپیدها را که در بیرونی ترین لایه سلول ها (غشاء سلول) یافت می شوند، هدف قرار می دهند. این اتوآنتی بادی ها در فرآیند لخته شدن خون به گونه ای که به طور کامل شناخته نشده است، تداخل می کنند و خطر ابتلا به لخته خون را در افراد افزایش می دهند. آزمایش ضد انعقاد لوپوس مجموعه ای از آزمایشات است که وجود LA در خون را تشخیص می دهد.
داروهای ضد انعقاد لوپوس به این دلیل نامیده شدند که برای اولین بار در میان بیماران مبتلا به لوپوس یافت شدند، اما آزمایش LA برای تشخیص اختلال خود ایمنی استفاده نمی شود و LA اغلب در افراد مبتلا به لوپوس وجود ندارد. LA همچنین ممکن است در افراد مبتلا به سایر بیماری ها و در افرادی که از داروهای خاصی استفاده می کنند نیز رخ دهد. آنتی بادی ها در حدود 2 تا 4 درصد از جمعیت عمومی وجود دارند و ممکن است در افرادی که هیچ فاکتور خطر شناخته شده ای ندارند ایجاد شوند.اصطلاح quot;ضد انعقادquot; بخشی از این نام است زیرا LA در واقع زمان لخته شدن را در آزمایشات آزمایشگاهی که برای ارزیابی انعقاد استفاده می شود طولانی می کند. برای مثال، آنها واکنش های شیمیایی را که منجر به لخته شدن در زمان ترومبوپلاستین جزئی (PTT) می شود، مهار می کنند، آزمایشی که معمولاً برای ارزیابی لخته شدن استفاده می شود. با این حال، وجود LA در بدن انسان با افزایش خطر ایجاد لخته های خونی نامناسب همراه است. نکته مهم این است که خود ضد انعقاد لوپوس باعث خونریزی در بدن نمی شود.